SC ICBC SMART SECURITY SRL

Societate specializata - Detectivi Particulari

LICENȚA nr. 1.653.161/2020

Reg. Com.: J27/44/2020

CIF: RO42137110

E-mail: [email protected], [email protected]

Tel: 0727 473 372

                Suntem o societate specializata in investigatii si obtinere de date si informatii, respectand legislatia in vigoare (legea 329/2003, HG 1666/2004, Ordinul MAI  nr. 492 din 3 februarie 2005, etc), care lucreaza doar cu detetectivi particulari profesionisti, foste cadre MAI  care respecta strictete normele juridice in vigoare din domeniu cat si regulamentul european nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

            Rapoartele, intocmite de catre detectivii societatii, sunt redactate amanuntit cu obiectivitate si nu contin interpretari personale, ci se limiteaza la prezentarea dovezilor sustinute prin probe foto-video, in conformitate cu prescriptiile legale. De aceea, constatarile efectuate de investigatorii nostri si oferite clientilor la sfarsitul misiunii, pot fi folosite ca probatoriu in justitie.

                   ICBC Smart Security ofera un pachet de servicii complex si aplicabil functie de cerintelor clientului.

             Flexibilitatea si disponibilitatea fata de clienti ne ajuta sa asiguram servicii cu detectivi in toata tara, functie de complexitatea fiecarui caz.             Confidentialitatea si protejarea informatiilor dobandite pe parcursul lucrarilor cat si informatiile date de catre clienti si identitatea persoanelor implicate sunt factorii principali care ne caracterizeaza stilul de lucru.

                Toate actiunile pe care le intreprindem sunt guvernate de legislatia in vigoare si deontologia profesionala, care ne dau dreptul de a refuza sau intrerupe o lucrare, cand aceste principii sunt incalcate.